Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Slavkovská 525
059 86 Nová Lesná
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Apartmány Tília Nová Lesná

Oblíbené
Poloha Východné Slovensko, Prešovský kraj, Poprad, Nová Lesná
Počet zobrazení: 2727×
Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Slavkovská 525
059 86 Nová Lesná
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Štýlové ubytovanie pod Tatrami

O ZAŘÍZENÍ

Ubytovanie v apartmánovom dome v obci Nová Lesná vo Vysokých Tatrách v štýlových apartmánoch s prekrásnym výhľadom na scenériu tatranských štítov. K dispozícii je hosťom bezplatné WiFi pripojenie na internet, súkromné parkovisko, terasa a záhrada. Objekt je bez výťahu.

 

Okolie a Vysoké Tatry poskytujú návštevníkom bohaté možnosti výletov a aktívneho športového vyžitia v každom ročnom období. Na svoje si tu zaručene prídu všetci nadšenci prírody, vysokohorských túr, lyžovania, milovníci histórie a kultúry, ale i aquaparkov. Prostredie je ideálne nielen pre rodiny s deťmi, ale pre všetkých aktívnych i pasívnych návštevníkov a milovníkov Tatier.

UBYTOVÁNÍ

V dvoch štýlovo zariadených apartmánoch. Obidva apartmány sú vybavené posedením, TV/SAT, kompletne vybavenou kuchyňou s jedálenským sedením a sociálnym zariadením (sprchový kút, toaleta). Kapacita jednospálňového apartmánu Deluxe sú 4 osoby a štúdia Deluxe taktiež 4 osoby.

POLOHA

Na rozhraní obce Dolný Smokovec a obce Nová Lesná, v atraktívnom prostredí s očarujúcim výhľadom na panorámu tatranských štítov, len 8 km od podtatranského mesta Poprad s celoročne otvoreným aquaparkom. Lyžiarske stredisko Hrebienok je vzdialené 7 km a lyžiarske a turistické stredisko Tatranská Lomnica 8 km. Vzdialenosť apartmánov od turistického centra Štrbské Pleso je cca 20 km.

PŘÍSTUP

  • Vlastná doprava.
  • Verejná doprava. Zastávka Tatranskej elektrickej železnice sa nachádza 1,5 km od objektu.

STRAVOVÁNÍ

V kompletne vybavených kuchynkách. Najbližšia reštaurácia sa nachádza v dosahu 100 m a obchod s potravinami je od apartmánov vzdialený cca 250 m.

TYPY POKOJŮ

  • Štúdio Deluxe na poschodí
    1x veľká manželská posteľ, pohovka, súkromná kúpeľňa s WC, TV/SAT, šatňa, skriňa alebo šatník, detská vysoká stolička, priestor na sedenie, rádio, jedálenský priestor, rozkladacia pohovka, sušiak na bielizeň, stojan na oblečenie, kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, mikrovlnná rúra, kávovar, sklokeramický sporák, rúra, kuchynsky riad, čajová kanvica)
  • Jednospálňový apartmán Deluxe na poschodí
    1x veľká manželská posteľ, 1x jednolôžková posteľ, pohovka, súkromná kúpeľňa s WC, TV/SAT, šatňa, skriňa alebo šatník, detská vysoká stolička, priestor na sedenie, rádio, jedálenský priestor, rozkladacia pohovka, sušiak na bielizeň, stojan na oblečenie, balkón s výhľadom na hory, vonkajší nábytok,  kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, hriankovač, mikrovlnná rúra, kávovar, sklokeramický sporák, rúra, kuchynsky riad, čajová kanvica)

UŽITEČNÉ INFORMACE

OD LETIŠTĚ

5700 m

NEJBLIŽŠÍ VLAKOVÁ STANICE

1500 m

NEJBLIŽŠÍ RESTAURACE

60 m

NEJBLIŽŠÍ POTRAVINY

250 m

VYBAVENÍ APARTMÁNY TÍLIA **** NOVÁ LESNÁ


Rezervujte si pobyt

 

Zpracováváme Vaši objednávku.Zpracováváme vaši otázku.
Prosíme Vás, nezavírejte prohlížeč. Může to trvat i 1 nebo 2 minuty.
Momentálně v ponuke nejsou žádní akcioví ponuky !

Nejčastější otázky o zařízení Apartmány Tília **** Nová Lesná

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3