Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Partizánska 1133/14
059 41 Tatranská Štrba
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Penzión Tatraolej Tatranská Štrba

Oblíbené
Poloha Východné Slovensko, Prešovský kraj, Tatranská Štrba
Počet zobrazení: 1986×
Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Partizánska 1133/14
059 41 Tatranská Štrba
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Príjemné ubytovanie v Tatrách s výbornou polohou

O ZAŘÍZENÍ

Penzión v Tatranskej Štrbe, len pár kilometrov od Štrbského Plesa ponúka ubytovanie v troch apartmánoch s pripojením na internet. Parkovanie zabezpečené v rámci areálu.

Vysoké Tatry i blízke okolie poskytuje návštevníkom širokú paletu možností výletov a rôznych aktivít v každom ročnom období. V zimnej sezóne okrem lyžovania na dokonale upravených zjazdovkách a bežeckých tratiach, čakajú na hostí aj iné zimné dobrodružstvá, zážitky a zaujímavé atrakcie. V lete je to jedinečná tatranská príroda s plesami a jazerami, vodopádmi, štítmi okolitých národných parkov, ako aj fascinujúci svet zvierat a rastlín. Na svoje si tu jednoducho príde každý, nielen rodiny s deťmi, či turisti, ale aj milovníci histórie, prírodných krás, aktívni i pasívni návštevníci.

UBYTOVÁNÍ

K dispozícii tri apartmány vybavené spálňou, obývacou miestnosťou so sedačkou, TV, WiFi, kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC, bidetom a samostatnou toaletou. Ku apartmánu patrí aj kompletne vybavená kuchyňa. Horné poschodia sú s balkónom a prízemný apartmán je bezbarierový. Celková kapacita penziónu je 27 osôb.

POLOHA

V okrajovej časti obce Tatranská Štrba len pár minút chôdze od vlakovej železničnej stanice a zastávky zubačky na Štrbské Pleso.

PŘÍSTUP

Vlastná doprava. Verejná doprava. Autobusová zastávka je len 150 m a železničná stanica 100 m od ubytovacieho zariadenia.

STRAVOVÁNÍ

Vlastné stravovanie v kompletne vybavenej kuchyni (chaldnička, umývačka riadu, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, rychlovarná konvica, mikrovlnka). Vonkajšia záhrada ponúka v letnej sezóne aj možnosť posedenia s grilovaním. Najbližšia reštaurácia je vo vzdialenosti 200 m od ubytovania. V blízkosti sú sezónne otvorené potraviny.

 

 

TYPY POKOJŮ

3 x Apartmán :každý zariadený dvoma trojposteľovými a jednou dvojposteľovou spálňou s možnosťou pridania prístelky alebo detskej postielky, vlastnou kúpelňou so sprchovacím kútom a  obývacou miestnosťou so sedačkou a TV.

UŽITEČNÉ INFORMACE

OD CENTRA

500 m

OD LETIŠTĚ

24000 m

NEJBLIŽŠÍ VLAKOVÁ STANICE

100 m

NEJBLIŽŠÍ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA

150 m

NEJBLIŽŠÍ RESTAURACE

250 m

NEJBLIŽŠÍ POTRAVINY

150 m

VYBAVENÍ PENZIÓN TATRAOLEJ TATRANSKÁ ŠTRBA


Rezervujte si pobyt

 

Zpracováváme Vaši objednávku.Zpracováváme vaši otázku.
Prosíme Vás, nezavírejte prohlížeč. Může to trvat i 1 nebo 2 minuty.
Momentálně v ponuke nejsou žádní akcioví ponuky !

Nejčastější otázky o zařízení Penzión Tatraolej Tatranská Štrba

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3